Larhond Fotbollströjor Jermaine

Larhond Fotbollströjor Jermaine

Matchtröjor Fotball


Guardiola visade sig ha förbjudit alla Manchester City-spelare för sex aka indehoi gryning. Det finns en anledning.
Samir Nasri avslöjade Josep Guardiolas hemlighet så att hans spelare stannar så att de kan vara maximala på det gröna fältet.
Den franska fotbollsspelaren Samir Nasri sade instruktioner Josep Guardiola till sina spelare att inte ha sex efter midnatt.
Guardiola kom till Etihad förra sommaren efter tre års äventyr med Bayern München och tidigare i Barcelona.
Framgång i de två klubbarna kan inte separeras Fotbollströjor från rollen som Robert Lewandowski och Lionel Messi på frontlinjen.
För att Manchester City-spelare ska kunna jämföras med Lewandowski och Messi frågade Guardiola spelarna i The Citizen att inte aktivt ha sex efter midnatt.
Ett intimt förhållande måste ske före midnatt, även om du får en ledig dag nästa dag, berättade den tidigare franska internationella L Equipe.
Detta förbud är avsett för dig att få en bra sömn, förklarade han.
Guardiola berättade för oss att så här kan han maximera Messi och Köp Fotbollströjor Lewandowski, och för att undvika skador.
Inte bara om kön fick Guardiola ett strikt förbud mot vad som kan förbrukas av spelarna i staden.
Han förbjuder många saker i köket, sade han, med hänvisning till spelarnas diet.
Nasri spelar för närvarande på Ramon Sanchez Pizjuan som lånespelare från The Skyblues vid slutet av överföringsfönstret i Fotbollströjor augusti.
Men Nasri såg många förändringar som har skett i staden sedan Guardiolas ankomst, inklusive träningstider.
Med Guardiola, på den första dagen av träning, måste du spela rätt, hur man skjuter motståndaren och hur man kan flytta utan en boll. Nästa dag får du en videoinspelning av vad du måste göra på planen .
Han kommer inte att trycka på dig, men han kommer att göra allt för att du ska växa, så du vet var du står och hur man spelar.